Όλοι έχουμε παρατηρήσει στο μεγάλο ψαλίδι της κουζίνας μας, το οδοντωτό κομμάτι ανάμεσα στις λαβές.
Μπορεί να κόβετε πολλές φορές μέσα στην μέρα με το ψαλίδι, αλλά ποιά είναι η χρήση αυτών των περίεργων μεταλλικών “δοντιών” στο ενδιάμεσο;
Δεν μπορεί να κόψετε πράγματα με αυτά, αφού αυτά τα “δόντια” δεν κλείνουν στη μέση και η όλη ουσία του ψαλιδιού είναι να κόβει πράγματα.
Το συγκεκριμένο ψαλίδι είναι επίσημα γνωστό ως ‘ψαλίδι κουζίνας’ και αυτά τα δόντια που έχουν είναι πραγματικά χρήσιμα για πολλές γαστρονομικές εργασίες.
Πολλοί άνθρωποι στα κοινωνικά δίκτυα έδωσαν την δική τους γνώμη ως προς την χρησιμότητα αυτής της ‘τρύπας με δόντια’ στην μέση του ψαλιδιού.
Η κυριότερη από αυτές είναι να πιάσει κάτι και να το σπάσει, με την δύναμη που θα βάλετε. Είναι βασικά μια τανάλια μαγειρέματος που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε καλύτερα τη δύναμή σας μια μια εργασία.Το ψαλίδι σας μπορεί να γίνει καρυοθραύστης αλλά και να σπάσει κόκαλα εάν χρειάζεται.
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα δόντια για να ανοίξετε μπουκάλια και βάζα, απλά πιάστε με τα δόντια του το καπάκι και αρχίστε να στρίβετε. Είναι ένας πιο γρήγορος τρόπος, από το να χρησιμοποιήσετε πετσέτα.
Πολλοί άλλοι άνθρωποι στο διαδίκτυο είπαν ότι μπορεί κανείς να πιάσει ένα κομμάτι κρέας για να αφαιρέσει το κόκαλο, ή ότι είναι ιδανικό για να σπάσει την δαγκάνα του αστακού.
Αλήθεια έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ αυτό το κομμάτι;